Welkom op de website van WildStar Fan Holland (WSFH)

KLIK HIER VOOR WaSsaFuckHappening

ENGLISH    GERMAN

Wat is de WSFH?
De WSFH, WildStar Fan Holland, is opgericht op 6 december 2001 door Mod. Deze Yamaha Star-motorclub is niets meer en niets minder dan een groep van ongeveer 100 vriendelijke enthousiastelingen uit heel Nederland, en zelfs Belgie, die graag op hun Wild Star, Royal Star, Drag Star, Midnight Star of Warrior rijden. Onze partners zijn ook altijd goed vertegenwoordigd en horen net zo goed bij deze familie.

De WildStar is het best vertegenwoordigd binnen de club, daarnaast komen er ook steeds meer Midnight Stars bij.

 “Vrijheid blijheid” staat centraal binnen de club. Ondanks het “vrijheid blijheid” gevoel waar we als club groot mee zijn geworden, is het bestuur constant bezig om een duidelijke en strakke organisatie neer te zetten waarin men zich prettig voelt. Het doel dat we met de WSFH hebben, is naast een hoop lol hebben met elkaar en het delen van een fantastische hobby, om Star-riders de mogelijkheid te geven elkaar te ontmoeten tijdens treffens, ride-outs, clubactiviteiten, het bezoeken van Europese treffens van onze Star-broeders, en virtueel via onze website, ons forum en op Facebook.

Daarnaast willen we het rijden op Star-motoren promoten als een prettige en veilige hobby waar iedereen van moet kunnen genieten door verantwoord motorrijden. Verder vinden we het ook belangrijk het imago van het motorrijden te promoten door ons gedrag tijdens de ride-outs en door ons in te zetten voor een aantal goede doelen.

De WSFH is een zeer actieve club met jaarlijks vele activiteiten en bijeenkomsten; zie onze agenda. Maar, de WSFH is vooral een gezellige vriendenclub met collega-Star-riders die elkaar helpen bij verbouwingen of reparaties aan de motor en urenlang kunnen lullen over hun fiets. Wat je doet of waar je vandaan komt, is niet belangrijk. Wat telt is onze gemeenschappelijke hobby, onze STAR-motor!

Ook lid worden van deze fantastische club? Lees dan eens ons reglement en spit deze home-page en het forum eens goed door om te kijken of het misschien ook iets voor jou is, en meld je dan aan via de inschrijfpagina. Ook kun je op het gast-gedeelte van ons Forum evt wat vragen stellen, of een reactie achterlaten in het gastenboek. Als je eenmaal lid bent heb je ook toegang tot het Member gedeelte, met nog veel meer info, foto's en forum-topics en kun je met ons meerijden. De ledenbijdrage (€50) komt deels weer bij je terug door het sponsoren van diverse evenementen door de club!

Mocht je eerst de sfeer eens willen proeven, kan je altijd via de Contact-Pagina een bestuurslid benaderen om geintroduceerd te worden tijdens een rit.