Welkom op de website van WildStar Fan Holland (WSFH)

KLIK HIER VOOR WaSsaFuckHappening

ENGLISH    GERMAN

Wat is de WSFH?
De WSFH, WildStar Fan Holland, is opgericht op 6 december 2001 door Mod. Deze Yamaha Star-motorclub is niets meer en niets minder dan een groep van ongeveer 100 vriendelijke enthousiastelingen uit heel Nederland, en zelfs Belgie, die graag op hun Wild Star, Royal Star, Drag Star, Midnight Star of Warrior rijden. Onze partners zijn ook altijd goed vertegenwoordigd en horen net zo goed bij deze familie.

De WildStar is het best vertegenwoordigd binnen de club, daarnaast komen er ook steeds meer Midnight Stars bij.

 “Vrijheid blijheid” staat centraal binnen de club. Ondanks het “vrijheid blijheid” gevoel waar we als club groot mee zijn geworden, is het bestuur constant bezig om een duidelijke, prettige en sociale sfeer te creeren waarin men zich veilig voelt.

Het doel van de WSFH is, naast een hoop lol hebben met elkaar en het delen van kennis, om Star-riders de mogelijkheid te geven elkaar te ontmoeten tijdens treffens, ride-outs, clubactiviteiten, het bezoeken van Europese treffens van onze Star-broeders, en virtueel via onze website, ons forum en op Facebook.

Daarnaast willen we het rijden op Star-motoren promoten, omdat het zo'n mooie, fijne, betrouwbare betaalbare motor-lijn is, waar iedereen van zou moeten kunnen genieten. Verder vinden we het ook belangrijk het imago van het motorrijders te promoten door ons gedrag tijdens de ride-outs.

De WSFH is een actieve club met jaarlijks enkele activiteiten en bijeenkomsten; zie onze agenda.
Maar, de WSFH is vooral een gezellige vriendenclub met collega-Star-riders die elkaar helpen bij verbouwingen of reparaties aan de motor en urenlang kunnen lullen over hun motor.
Wat je doet of waar je vandaan komt, is niet belangrijk. Wat telt is onze gemeenschappelijke hobby, onze STAR-motor!

Ook lid worden van deze fantastische club? Lees dan eens ons reglement en spit deze home-page en het Forum eens goed door om te kijken of het misschien ook iets voor jou is.

Zo kun je op het gast-gedeelte van ons Forum evt wat vragen stellen, en/of afspreken om eens kennis te maken tijdens 1 van onze bijeenkomsten, en te kijken of het van beide kanten "klikt".

Na deze kennismaking kan je je evt aanmelden via de inschrijfpagina.  Als je eenmaal lid bent heb je ook toegang tot het Member gedeelte, met nog veel meer info, foto's en forum-topics.
De ledenbijdrage (€35) komt deels weer bij je terug door het sponsoren van diverse evenementen door de club!